Going out

Piscina Techirghiol

Miniparcul Acvatic funcţionează în baza Regulamentului de Organizare şi Funcţionare, aprobat prin HCL nr. 78/2014, din cadrul proiectului „Dezvoltarea turismului de agrement în staţiunea Techirghiol”. Acesta este dotat cu 166 şezlonguri, 60 măsuţe de soare şi 124 de scaune din PVC.

Piscina este de dimensiuni olimpice având 50 de metri lungime şi 25 lăţime, cu o adâncime pornind de la 1,50 metri până la 1,90 metri.

Mai multe detalii…

Baza nautică Techirghiol

Baza nautică de la Techirghiol aparţine Clubului Nautic Român, prima asociaţie sportivă de profil din România. Aceasta a fost înfiinţată în anul 1908 la Constanţa, fiind dedicată exclusiv sporturilor pe apă: yachting, canotaj, caiac-kanoe, înot, polo pe apă, pescuit şi cercetăşiei maritime.

Construcţia de la Techirghiol, evaluată la aproape 100.000 euro, a fost realizată în decursul a 18 luni. Edificiul ocupă o suprafaţă de 1008 mp şi cuprinde, printre altele: hangar de depozitare a ambarcaţiunilor, o amenajare pentru reparaţiile ambarcaţiunilor, spaţiu pentru exerciţii de forţă şi întărirea musculaturii, …

Mai multe detalii…

Grădina Botanică Techirghiol

Turiștii care aleg ca destinație de vacanță orașul Techirghiol vor avea ocazia să viziteze singura grădină botanică de pe litoralul românesc. Asta pentru că începând de joi, 6 iulie, s-a redeschis obiectivul pentru toți vizitatorii. Vizitatorii pot admira parcul dendrologic în fiecare săptămână, de miercuri până duminică, între orele 13.00 și 21.00. Biletul de intrare costă 10 lei pentru adulți, iar pensionarii, copiii și grupurile organizate beneficiază de reducere cu 50%. Copiii și persoanele cu handicap pot intra gratuit.

Mai multe detalii…

Parcul Faleza Techirghiol

Techirghiol are un parc uriaș, modernizat și reabilitat care invită la odihnă si relaxare.
Techirghiol este cunoscut în întreaga lume şi atrage anual mii de turişti datorită beneficiilor pe care le oferă nămolul de aici. Iar dacă localnicii s-au obişnuit că au aproape acest loc al vindecării, acum se bucură de o imagine nouă a oraşului lor creată de un parc de peste 40 de mii de mp la care s-a lucrat 2 ani de zile.

Mai multe detalii…

Plaja Minerva

Plaja Minerva este situată între Techirghiol și Eforie Nord și are o suprafață de 14 000 mp. Intrarea pe plajă este liberă.

Noua plajă are trei puncte de salavamar, trei vestiare și tot atâtea grupuri sanitare cu dușuri, precum și două puncte de prim ajutor. De jur împrejurul ei au fost amenajate o alee pietonală și o pistă pentru bicicliști cu o lungime de peste doi kilometri. Parcul din apropiere a fost și el reamenajat.

Mai multe detalii…


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!