Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol beneficiază de existenţa uneia dintre cele mai moderne baze de tratament balneo – fizical – kinetic din ţară noastră.

Aici se asigura tratamentul pacienţilor internaţi în cele trei secţii ale sanatoriului, precum şi tratamentele ambulatorii Fiind dispusă pe două niveluri, în baza de tratament se pot trata până la 1000 de pacienţi zilnic şi se pot realiza peste 6000 de servicii medicale zilnic.

În aceeaşi incinta, a bazei de tratament, se află şi CAMERA DE GARDA cu program permanent şi personal calificat în asistenţă medicală de urgenţă.

În ultimii ani Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol a obţinut multiple premii internaţionale, dintre care: medalia de aur Eureka 2002, obţinută la Salonul de Inventică şi Noi Tehnologii de la Bruxelles; medalia de aur şi premiul Vladislav Fadeev din Rusia.
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol este, până în prezent, singura instituție care deține licență de exploatare a nămolului din lacul Techirghiol și care livrează nămol doar către bazele de tratament, pe bază de contract, cu clauză fermă de returnare a nămolului în lac, sub strictă supraveghere. Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol nu își asumă răspunderea fată de comercializarea nămolului împachetat sub diferite forme sau a produselor care au la baza nămolul. Prin această comercializare se poate pune în pericol sănătatea oamenilor și se poate încălca legislația europeană de protejare a unor resurse naturale de inestimabilă valoare terapeutică. Lucios și onctuos, nămolul din lacul Techirghiol este negru ca păcura și are un miros caracteristic. Posedă proprietăți fizice care îl fac extrem de util în tratamentul diferitelor afecțiuni. Nămolul de Techirghiol se extrage din perimetre explorate științific în baza unui program de exploatare avizat, după proceduri specifice, recuperându-se în mare parte!

 

Date de contact:
(+40) 0241/ 481 711
(+40) 0241/ 481 723
sbtghiol@sbtghiol.ro
www.sbtghiol.ro
Bd. Dr. Victor Climescu 34-40

Sursa: www.sbtghiol.ro


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!