Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Stațiunea Balneara Techirghiol

Techirghiol, oraș unic în lume, cu o istorie fascinantă, beneficiază de existenta unor condiții naturale deosebite. Climatul, nămolul sapropelic și apa sărată a Lacului Techirghiol fac din aceasta stațiune balneară cunoscută din anul 1899 o destinație faimoasă cu o atmosferă tămăduitoare.

Baza nautică 

Baza nautică de la Techirghiol aparţine Clubului Nautic Român, prima asociaţie sportivă de profil din România. Aceasta a fost înfiinţată în anul 1908 la Constanţa, fiind dedicată exclusiv sporturilor pe apă: yachting, canotaj, caiac-kanoe, înot, polo pe apă, pescuit şi cercetăşiei maritime.

Construcţia de la Techirghiol, evaluată la aproape 100.000 euro, a fost realizată în decursul a 18 luni. Edificiul ocupă o suprafaţă de 1008 mp şi cuprinde, printre altele: hangar de depozitare a ambarcaţiunilor, o amenajare pentru reparaţiile ambarcaţiunilor, spaţiu pentru exerciţii de forţă şi întărirea musculaturii, vestiare pe sexe, cu apă caldă şi toate utilităţile, platformă de depozitare a bărcilor, cale de acces către lac, planuri înclinate betonate pentru lansarea la apă, debarcader.

Îți place? Click aici să îi dai SHARE!