Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

„S-a incheiat a XIX-a editie a Festivalului National Concurs de Muzica Usoara pentru Copii Glasul Sperantelor, Techirghiol 2020. A fost primul festival din tara organizat dupa noile reguli privind distantarea sociala. Toti cei care au participat la aceasta editie au respectat regulile impuse de organizatori, atat in ceea ce priveste purtarea mastilor cat si in ceea ce priveste distantarea sociala. La multumesc tuturor celor care s-au implicat, astfelt incat Festivalul Glasul Sperantelor sa se desfasoare in conditii de siguranta. Castigatoarea editiei a XIX-a a Festivalului Glasul Sperantelor este Ana Maria Christiana Doana in varsta de 15 Ani din Craiova.

La editia din acest an, la categoria de varsta 10-13 ani, au participat si doua fete din Techirghiol: Iusein Elif 10 Ani si Odă Izabela 10 Ani, care au primit premiul special din partea juriului.

Avand in vedere situatia existenta cauzata de pandemia COVID 19, pentru acest an am avut doar 2 categorii, 10-13 ani si 14-17 ani, categorii la care s-au inscris 26 de concurenti din 10 orase. Le multumesc copiilor pentru participare si parintilor pentru eforturile depuse pentru a ajunge la aceasta editie.” a anuntat Iulian Constantin Soceanu, primarul Techirghiolului, pe pagina sa de socializare.

?????????? ??????? ????????????? ?? ???????????? ???????? ??????? ?? ??????̆ ?????? ?????? ?????, ?????? ???????????, ??????????? ???? ??, ?? ??? ??????? ?????????????? ?????????!

Multumim publicului prezent la prima etapa a Festivalului pentru un comportament ireprosabil! ???

Ediția a XIX -a a Festivalului Național Concurs de Muzică Ușoară pentru Copii, Glasul Speranțelor, Techirghiol 2020, câștigătorul trofeului – IV

?????????? ??????? ????????????? ?? ???????????? ???????? ??????? ?? ??????̆ ?????? ?????? ?????, ?????? ???????????, ??????????? ???? ??, ?? ??? ??????? ?????????????? ?????????! Multumim publicului prezent la prima etapa a Festivalului pentru un comportament ireprosabil! ???Informatii despre participanti si castigatori > http://www.glasulsperantelor.ro/#techirghiol #festivaluri #copii #muzica #concursuri

Publicată de Statiunea Balneara Techirghiol pe Duminică, 21 iunie 2020


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!