Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

În perioada 24-27 august, orașul Techirghiol a fost centrul constănțean al vieții culturale și artistice, oferind localnicilor și turiștilor patru zile pline de evenimente captivante și spectacole memorabile. În această săptămână specială, orașul și-a deschis porțile pentru artiști și iubitorii de artă din întreaga zonă.

Evenimentele au debutat cu un spectacol emoționant, „In Memoriam Jean Constantin”, care a omagiat una dintre personalitățile iconice ale cinematografiei române, născute in Techirghiol, pe marele Jean Constantin. Acest spectacol a fost un tribut adus marelui actor și comediant, care a lăsat o amprentă inestimabilă în inimile publicului.

Urmărește IN MEMORIAM – JEAN CONSTANTIN; https://www.facebook.com/100064770823085/videos/1029283731566711

Apoi, orașul a continuat să strălucească cu cea de-a doua ediție a Festivalului de Artă Techirghiol. Acest festival, care a crescut rapid în popularitate, a oferit o platformă pentru artiștii și creatorii locali să-și prezinte talentul și creațiile într-un cadru deschis și prietenos.

Festivalul a inclus o gamă largă de evenimente, de la expoziții de modă, artă plastică și fotografie la concerte live, ateliere creative și multe altele. Implicarea directă a comunității locale și a turiștilor a adus o atmosferă vibrantă și autentică festivalului.

Mulțumirile noastre se îndreaptă către organizatori, care au depus eforturi remarcabile pentru a asigura că fiecare eveniment a fost bine primit de public și memorabil. Această săptămână a demonstrat că Techirghiolul este mai mult decât o destinație de vacanță – este un centru cultural în plină dezvoltare.

Promitem că, în anii următori, vom reveni cu un program și mai complex, cu evenimente culturale variate și provocatoare. Cu sprijinul comunității și al turiștilor, vom continua să facem din Techirghiol un punct de referință pentru cultura și arta românească.

Așteptăm cu nerăbdare editia viitoare și suntem bucuroși că suntem martorii evoluției frumoase a acestui oraș minunat. Felicitări tuturor celor implicați!

Urmărește: https://www.facebook.com/primaria.techirghiol/videos/319958743896656


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!