Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Ieri, în cadrul proiectului „Ziua Națională de Curățenie 2023, Natura Are Prioritate” desfășurat cu sprijinul organizației „Let’s Do It, Romania” și al Primăriei Techirghiol, peste 100 de voluntari dedicați au făcut o schimbare semnificativă în aspectul orașului nostru. Implicați din instituții precum Liceul Teoretic „Emil Racoviță,” IRIDEX și Primăria Techirghiol, acești eroi moderni au pus mâna pe mănuși și au pornit la treabă, curățând faleza orasului.

Într-o zi strălucitoare de vară, voluntarii au făcut echipă și au acoperit distanța dintre limita proprietății cu Eforie Nord (zona Bai Reci) și Grădina Botanică Techirghiol. Cu saci de gunoi în mână și determinați să facă o schimbare, au adunat deseurile care până nu demult ar fi contaminat aceste locuri frumoase.

Suntem profund recunoscători tuturor celor care au răspuns la invitație și au ales să facă parte din această inițiativă nobilă. Cu o mențiune specială pentru cei mai mici locuitori ai orașului nostru, care au învățat astăzi că responsabilitatea pentru mediul înconjurător poate fi plină de bucurie și satisfacție. Acești tineri voluntari au îmbinat utilul cu plăcutul, petrecând câteva ore în aer liber și contribuind în mod activ la ecologizarea falezei.

Această acțiune nu este doar un exemplu de implicare comunitară, ci și un pas important în direcția protejării mediului înconjurător. Astfel, ne amintim cu toții că suntem custozii acestor locuri minunate și că putem face o diferență semnificativă prin eforturile noastre colective.

„Împreună pentru un oraș curat!” este deviza noastră, și, cu siguranță, această zi de curățenie ne-a adus cu un pas mai aproape de această viziune. Mulțumim tuturor celor implicați pentru dedicarea și munca lor. Cu toții suntem parte dintr-un efort de echipă care poate transforma Techirghiol într-un oraș mai frumos și mai curat pentru noi și pentru generațiile viitoare.

Sursa foto: Primaria Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!