Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Teatrul de Vara „Jean Constantin” isi va redeschide portile pentru publicul larg in aceasta vara la Techirghiol. Dupa doi ani de lucrari de reabilitare si modernizare, Teatrul de Vara „Jean Constantin” incepe sezonul evenimentelor culturale la Techirghiol cu un omagiu adus marelui actor Jean Constantin, nascut si crescut la Techirghiol.

In urma investitiilor facute putem spune ca la Techirghiol avem cel mai modern Teatru de Vara din judetul Constanta, institutie ce poarta numele lui Jean Constantin, un maestru al comediei care in toata cariera sa s-a dedicat publicului si a carui hrana sufleteasca erau zambetele celor care il urmareau.

Astfel, pe 24 iunie 2022, incepand cu ora 20.00, Primaria Orasului Techirghiol si Consiliul Local Techirghiol in colaborare cu Asociatia Culturala „Jean Constantin” si Consiliul Judetean Constanta vor organiza la Teatrul de Vara „Jean Constantin” evenimentul „IN MEMORIAM JEAN CONSTANTIN”, la care si-au anuntat participarea personalitati marcante din lumea teatrului si filmului romanesc.

Articol preluat de pe pagina social media Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!