Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Mersul pe jos, activitatea fizică și odihna în aer liber sunt activități accesibile și benefice pentru sănătate. Pe lângă faptul că ajută la îmbunătățirea condiției fizice, acestea pot avea un impact pozitiv și asupra sănătății mentale și a stării de bine.

Exercițiul fizic moderat poate ajuta la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și obezitatea. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea sistemului imunitar și la menținerea unei greutăți sănătoase.

În plus, mersul pe jos în aer liber poate avea un efect calmant și relaxant asupra minții și poate ajuta la reducerea stresului și anxietății. De asemenea, poate fi o modalitate plăcută de a petrece timpul cu prietenii sau familia și de a explora mediul înconjurător.

Pentru că este important să încorporăm activitatea fizică în aer liber în rutina noastră zilnică, pentru a ne menține sănătoși și fericiți te invităm la #Techirghiol, cel mai potrivit loc pentru plimbări, la pas sau cu bicicleta, pe faleză lacului, beneficiind, în același timp, de aerosolii naturali dar și de înot si terapia cu nămol sapropelic in lunile călduroase!


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!