Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Dezbaterea publică privind proiectul de infrastructură „Alternativa Techirghiol” a adunat reprezentanți Importanți.

Ieri, într-un cadru pitoresc la Gradina Botanică din Techirghiol, comunitatea locală a avut onoarea să găzduiască o dezbatere publică crucială cu privire la proiectul de infrastructură „Alternativa Techirghiol”. La eveniment au participat reprezentanți de seamă, inclusiv cei ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ai Agenției Fondului de Mediu și deputatul PNL, Marian Crusoveanu.

Proiectul „Alternativa Techirghiol” este unul de o importanță majoră, cu o valoare estimată la peste 600 de milioane de euro. Scopul său principal este de a construi un drum expres care va prelungi Autostrada A4 către sudul litoralului, având ca obiectiv decongestionarea traficului intens de pe DN39. Unul dintre punctele de descărcare planificate este situat pe DN38, între localitățile Techirghiol și Movilița.

Cu această infrastructură nouă și modernizată, se va deschide calea către o dezvoltare semnificativă a zonei de vest a orașului Techirghiol din punct de vedere economic. Printre proiectele prevăzute se numără construcția de parcuri logistice și facilități pentru industria mică. Aceste investiții vor stimula creșterea economică și vor crea oportunități noi pentru locuitorii din zonă.

Dezbaterea publică a fost un pas important în procesul de dezvoltare a acestui proiect major. Comunitatea locală și reprezentanții instituțiilor implicate au avut ocazia de a discuta detaliile, beneficiile și impactul asupra orașului Techirghiol și a întregii regiuni. A fost un exemplu de colaborare și transparență în luarea deciziilor cu privire la infrastructura care va influența viitorul orașului nostru.

Cu sprijinul și implicarea tuturor părților implicate, proiectul „Alternativa Techirghiol” promite să aducă dezvoltare și prosperitate în zonă, în timp ce contribuie la îmbunătățirea calității vieții pentru comunitatea noastră.

Sursa foto: Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!