Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

In aceste zile, orasul Techirghiol este gazda unei prestigioase conferinte stiintifice, „Congresul National Anual de Medicina Fizica, de Recuperare si Balneologie”, la aniversarea a 123 de ani de balneologie la Techirghiol.

Gazda acestui important simpozion este Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol, care, an de an, aduce in orasul nostru cei mai renumiti specialisti in balneologie, si nu numai, atat din tara cat si din strainatate.

Conferinta de deschidere a acestui congres a fost un bun prilej pentru a transmite inca odata mesajul de unitate din comunitatea noastra, unde fiecare depune toate eforturile astfel incat Statiunea Techirghiol sa ramana acolo unde ii este locul, adica pe prima pozitie in topul statiunilor balneologice din Romania.

Doresc pe aceasta cale sa multumesc inca odata conducerii Sanatoriului Balnear Techirghiol pentru eforturile pe care le face in ceea ce priveste serviciile de calitate oferite pacientilor, eforturi completate de noi, ca autoritate locala, de a oferi o infrastructura adecvata unei statiuni deja renumita nu numai la nivel national cat si international.

Articol preluat de pe pagina de socializare a primarului localitatii Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!