Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

„Joi 27 mai 2021, la invitatia Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate, am participat la o actiune de ecologizare a Sitului Natura 2000 Techirghiol, la Gradina Botanica din oras.

Actiunea face parte din Campania nationala „Curatenia Pamantului incepe cu Noi”, actiune care se deruleaza in toata tara.

Ne-am alaturat acestei actiuni de ecologizare cu speranta ca fiecare dintre noi va intelege ca trebuie sa fie responsabil si constient de faptul ca protejarea si conservarea habitatelor si a biodiversitatii specifice ariilor protejate este in interesul nostru, al tuturor.

M-am bucurat, si le multumesc celor care au participat la aceasta actiune, care sper sa fie un model de urmat de fiecare dintre dumneavoastra. Alaturi de presedintele ANANP, Adi Croitoru, la actiunea de ecologizare au participat presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu, prefectul judetului Constanta, Silviu Cosa, parlamentarii PNL Constanta, Bogdan Hutuca, Septimiu Bourceanu, Marian Crusoveanu, Bogdan Bola, Mircea Banias si reprezentanti ai Ministerului Mediului.”

(preluare de pe pagina de socializare a primarului Techirghiolului, Iulian Constantin Soceanu)


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!