Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Techirghiol se mândrește cu inaugurarea celui mai modern loc de joacă din oraș și din întreg județul Constanța, o investiție de peste 900.000 de lei. Acest spațiu dedicat copiilor este rezultatul contribuției cetățenilor, fiind finanțat din taxele și impozitele locale, și reprezintă un loc de relaxare și distracție pentru cei mai mici locuitori ai orașului.

Noua facilitate a fost concepută pentru a oferi un mediu sigur și plăcut în care copiii să-și consume energia, în timp ce părinții și bunicii se pot relaxa și socializa. Echipat cu cele mai moderne structuri de joacă, spațiul este amenajat astfel încât să stimuleze creativitatea și activitatea fizică a copiilor de toate vârstele.

„Ne dorim ca acest loc de joacă să fie un punct de întâlnire și bucurie pentru toți copiii și familiile lor. Este o investiție semnificativă pentru comunitatea noastră și sperăm ca toți să se bucure de acest spațiu modern și sigur”, a declarat primarul orașului Techirghiol.

Această inițiativă subliniază angajamentul autorităților locale de a îmbunătăți infrastructura urbană și de a oferi locuitorilor spații publice de calitate. Noua facilitate nu doar că adaugă valoare orașului, dar contribuie și la crearea unui mediu de viață mai sănătos și mai fericit pentru comunitatea locală și turiști.

Investiția în valoare de peste 900.000 de lei este o dovadă a modului în care banii colectați din taxele și impozitele locale pot fi utilizați pentru a aduce beneficii tangibile și directe cetățenilor. „Vă doresc să vă bucurați de această nouă investiție”, a fost mesajul primarului, adresat techirghiolenilor, dar și turiștilor.

Techirghiol continuă astfel să se dezvolte și să investească în facilități care îmbunătățesc calitatea vieții locuitorilor săi, demonstrând că implicarea comunității și o administrare eficientă pot transforma orașul într-un loc mai bun pentru toți.

Vezi si Video!


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!