Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Astăzi, la Techirghiol, a avut loc o manifestare emoționantă cu prilejul sărbătorii Înălțării Domnului, zi în care au fost comemorați și eroii neamului. Evenimentul a fost organizat de Primăria Orașului Techirghiol și s-a desfășurat la Monumentul Soldatului Necunoscut din Piațeta 1 Decembrie.

Manifestarea a început cu o slujbă religioasă oficiată de preoții parohiilor din Techirghiol, un moment de reculegere și rugăciune pentru cei care și-au dat viața pentru patrie. Atmosfera solemnă a fost completată de vocea tinerilor elevi ai Liceului Teoretic „Emil Racoviță”, care au susținut un recital emoționant. Cântecele lor, pline de respect și patriotism, au răsunat în piațetă, amintindu-ne de sacrificiul eroilor noștri.

Momentul central al manifestării a fost ceremonia depunerii de coroane, unde reprezentanți ai autorităților locale, ai instituțiilor publice și cetățeni ai orașului au adus un omagiu celor care au luptat pentru libertatea și demnitatea României. Coroanele de flori, depuse cu respect și recunoștință la baza Monumentului Soldatului Necunoscut, au simbolizat respectul etern și amintirea vie a eroilor noștri.

Primăria Orașului Techirghiol a mulțumit tuturor celor care au onorat invitația de a participa la această manifestare deosebită, subliniind importanța păstrării vii a memoriei eroilor neamului.

„Hristos S-a Înălțat!” a fost mesajul care a încheiat ceremonia, o urare ce a răsunat în inimile tuturor celor prezenți, aducând un sentiment de comuniune și credință.

Evenimentul de astăzi a demonstrat, încă o dată, că Techirghiolul știe să își onoreze trecutul și eroii, oferind un exemplu de respect și devotament pentru valorile naționale și creștine.

Foto: Primaria Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!