Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Anul acesta, se împlinesc 120 de ani de balneologie la Techirghiol. Cu această ocazie, organizăm prima ediție a concursului Techirghiol, acum!. Concursul este deschis tuturor fotografilor amatori și profesioniști din țară și din
DIASPORA.

Participanții la acest concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile regulamentului de organizare și desfășurare a Concursului internațional de creație fotografică Techirghiol, acum!.

Data limită de înscriere 10 august 2019

Materialul fotografic trebuie să aibă obligatoriu ca subiect promovarea Lacului și a Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol.

Se pot trimite maximum 10 fotografii de către același participant cu condiția să îndeplinească următoarele cerințe:
1.Un concurs poate participa toate persoanele fizice cu cetățenia română sau cetățeni străini, indiferent de naționalitate, rasă, sex sau religie, cu vârsta peste18 ani și care îndeplinesc toate condițiile prevăzute de prezentul regulament organizarea și desfășurarea unui Concurs internațional de creație fotografică Techirghiol, acum!;
2. Este interzisă trimiterea participanților la concursul unor lucrări pentru nu au drepturi de autor, conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.
3. Lucrarea fotografică trebuie să fie originală, realizată de participant, nu fi apărut vreodată în mass-media și nu au mai fost în competiție în aceeași competiție.
4. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru niciun material însușit în mod ilegal de participanți.
5. Prin trimiterea formularelor de înscriere, realizatorii fotografiilor sunt de acord în mod implicit ca acestea să fie difuzate cu titlu gratuit în spațiul și contextul concursului.
6. Participanții își dau acordul, prin înscrierea în concursul de artă fotografică Techirghiol, acum !, ca aceste materiale să fie folosite, cu titlu gratuit, fără niciunul fel de obligație din partea organizatorului concursului, în albume și pe orice alte canale media, dacă organizatorii consideră necesar acest lucru.
7. Prin înscrierea fotografiilor în concurs, participanții sunt de acord cu termenii și condițiile din prezentul regulament și se supun acestora, devenind singură răspunzători pentru conținutul și tipul materialelor trimise. Participantul este unic responsabil pentru orice consecințe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării la acest concurs.
8. Fotografia trimisă în condițiile prezentului Regulament de organizare și desfășurarea unui concurs internațional de artă fotografică Techirghiol, acum! va fi însoțită, în mod obligatoriu de:

Date personale – FIȘĂ DE PARTICIPARE
Acordul publicării – ACORDUL DREPTULUI DE PUBLICARE

9. Fotografiile se vor trimite la adresa de e-mail concursfoto@sbtghiol.ro cu mențiunea „Pentru concurs”, însoțită de fișa de participare și acordul dreptului de publicare, (după modelul: Nume_prenume_titlul fotografiei exp:
Ionescu_Andrei_lacul)
10. Detalii tehnice
Fiecare fotografie înscrisă în concurs trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
– Să respecte tematica impusă: Techirghiol, acum !;
– Să fie trimisa în format digital, rezoluție minimă 3264 × 2448 (portrait sau peisaj) format JPG. Nu se admite fotografii realizate cu telefonul și nici cu necompletarea (filigran).
11. Juriul va fi compus din personalități culturale, specialiști în fotografie de presă și artistică.
12. În urma jurizării cele mai bune fotografii vor fi expuse în perioada 15 august – 30 septembrie 2019 într-o expoziție în cadrul sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol și vor fi premiate.
Festivitatea de premiere va avea loc la Techirghiol, în data de 27 septembrie 2019.

FIȘA DE ÎNSCRIERE, DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE  si alte informatii referitoare la concurs pot fi gasite AICI 


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!