Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Astazi la sediul Gradinii Botanice din Techirghiol a avut loc conferinta de inchidere a proiectului „DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII PENTRU TURISMUL BALNEAR SI A ACTIVITATILOR RECREATIVE IN STATIUNEA BALNEARA TECHIRGHIOL”.

Prin acest proiect cu o valoare de 15,5 milioane de lei, din care contributia din bugetul local a fost de doar 308.000 de lei, au fost reabilitate un numar de 13 strazi:

Alexandru Ioan Cuza,

Alexandru Vlahuta,

Ana Ipatescu,

Bekir Cobanzade,

Campinei,

Gheorghe Sincai,

Ion Creanga,

Lupeni,

Maior Sontu,

Plantelor,

Vasile Lupu,

Dr. Victor Climescu,

Pictor I. Tuculescu,

si trotuarele aferente strazilor Mihai Eminescu si Alexandru Pușkin.

De asemenea, a fost instalat sistemul WI–FI gratuit pe faleza Lacului Techirghiol.

Tot in parcul de pe faleza Lacului Techirghiol s-a modernizat mobilierul urban: banci, cosuri stradale de colectare selectiva, amenajare zona fitness, inclusiv pentru persoane cu dizabilitati, dotare cu toalete ecologice, inclusiv pentru persoane cu dizabilitati.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 36 de luni.

Acesta este unul din proiectele pentru care am reusit sa obtinem finantare, care se adauga altor sase proiecte a caror valoare totala este de 15 milioane de euro, bani nerambursabili care ajuta orasul nostru sa se dezvolte.

Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat in implementarea acestui proiect, de la reprezentenatii firmei de consultanta pana la constructori si firma de publicitate.

Aceleasi multumiri le aduc echipei din Primaria Techirghiol care a trecut peste toate barierele birocratice si a dus la bun sfarsit acest proiect foarte important pentru comunitatea noastra.

Multumiri consilierilor locali care au raspuns de fiecare data prompt si au adoptat hotararile de consiliu necesare, si care au inteles ca interesul comunitatii si al orasului este peste orgoliile si bataliile politice.

Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc locuitorilor orasului Techirghiol pentru rabdarea pe care au avut-o pe durata implementarii acestui proiect, si care au inteles ca fara disconfortul cauzat de lucrarile din proiect nu l-am fi putut duce la bun sfarsit.

Va ivitam sa urmariti VIDEO DE PREZENTARE TECHIRGHIOL ACUM!

Articol preluat de pe Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!