Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

INVITAȚIE LA PLANTAREA DE ARBORI

Cu mândrie și devotament pentru mediu, Primăria Orașului Techirghiol continuă să își consolideze angajamentul pentru creșterea calității vieții comunității noastre. Ne bucurăm să vă anunțăm că Techirghiolul se numără printre puținele orașe din țară în care proporția de spațiu verde per locuitor depășește media europeană. Conform celor mai recente date statistice, în Techirghiol avem aproximativ 33 de metri pătrați de spațiu verde per locuitor.

Dar suntem hotărâți să mergem și mai departe. Mâine, 9 Martie, începând cu ora 09:30, vă invităm să vă alăturați nouă în zona Baile Reci, unde Primăria Techirghiol, în colaborare cu Asociația Pădurea Copiilor și OMV Petrom, organizează un al doilea eveniment de plantare de arbori pe faleza Lacului Techirghiol.

Plantarea de arbori nu este doar o acțiune ecologică, ci și un gest simbolic prin care noi toți contribuim la protejarea și îmbunătățirea mediului înconjurător pentru generațiile viitoare. Prin implicarea dumneavoastră, putem transforma împreună faleza lacului într-un loc de relaxare și frumusețe naturală, unde fiecare pas devine o contribuție la un oraș mai verde și mai sănătos.

Așadar, vă invităm să vă alăturați nouă în această acțiune deosebită, în care fiecare sămânță plantată devine o promisiune pentru un viitor mai luminos și mai ecologic pentru orașul nostru.

Vă așteptăm cu drag să fim parte din acest efort comun pentru un Techirghiol mai verde și mai frumos!

Sursa: Primaria Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!