Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Vremea nefavoabila si codul portocaliu de ploaie nu au putut opri organizarea evenimentelor dedicate Zilei Internationale a Copilului. Dupa un an si jumatate de pandemie tuturor ne-au lipsit zambetele si bucuria copiiilor, motiv pentru care Primaria Orasului Techirghiol in parteneriat cu Liceul Teoretic „Emil Racovita” le-au pregatit copiiilor o zi de distractie si bineinteles nelipsitele cadouri.

Animatorii, topoganele gonflabile, picturile faciale si plimbarea cu trenuletul au fost ingredientele unei zile perfecte de 1 iunie, pe care cei mici au asteptat-o cu nerabdare.

Tot ceea ce s-a organizat la sala de sport a Liceului „Emil Racovita” si la Sala de Sport din cadrul Complexului Sportiv Sparta Techirghiol, dar si simpozionul de la Gradina Botanica, au facut parte din evenimentul „Dor de Sanatate”, derulat in cadrul proiectului „Valorificarea potențialului balnear și turistic al Lacului Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare”, finantat cu fonduri europene. Tot astazi, la Gradina Botanica din Techirghiol a avut loc simpozionul „Dor de Sanatate”, unde medicii Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol au vorbit despre beneficiile curative ale namolului sapropelic si a apei din Lacul Techirghiol.

Le multumim cadrelor didactice la Liceul Teoretic „Emil Racovita” pentru ca au fost astazi prezente alaturi de cei mici la evenimentele organizate de Primarie.Le multumim reprezentantilor CS Ciclism Bilal 2000 Constanta, pentru organizarea la Techirghiol a competitiei de ciclism „Cupa Marii Negre” pentru copii intre 5 si 14 ani, competitie organizate sub egida Federatiei Romane de Ciclism. Nu in ultimul rand multumim conducerii si colectivului de medici de la Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, care impreuna cu administratia locala din Techirghiol depun zilnic eforturi pentru ca orasul Techirghiol sa fie Statiunea Balneara numarul 1 in Romania.

(articol si fotografii preluate de pe pagina de socializare Primaria Techirghiol)


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!