Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Ca in fiecare an, aprinderea lumintelor de Craciun ne aduce bucurie si ne introduce in atmosfera Sarbatorilor de Iarna. Ăn ziua de Moș Nicolae, Primaria Techirghiol a dat oficial startul Sarbatorilor de Iarnă în Techirghiol!

Primarul oraşului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu, a declarat, pentru Cuget Liber Constanța, că iluminatul festiv a fost pus în funcţiune şi datorită unui contract de concesionare pe care Primăria îl are:

„Noi avem iluminatul stradal în contractul de concesionare a iluminatului public în oraşul Techirghiol. De trei ani de zile avem concesionat acest serviciu şi în cadrul acestui contract avem inclusiv iluminatul festiv. Acest contract este valabil până în anul 2024, după care trebuie să reluăm procedura de delegare a serviciului conform procedurilor legale. Ne pregătim să achiziţionăm cadouri pentru copiii din oraşul Techirghiol, în special cei care sunt în instituţiile de învăţământ. Nu vom avea un târg de Crăciun. Oraşul Techirghiol este destul de micuţ şi nu avem posibilităţi să facem un astfel de târg. Luminiţele de Sărbători vor fi aprinse pe data de 6 decembrie, sunt deja pe poziţie”

VIDEO:


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!