Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Primarul Orașului Techirghiol, domnul Iulian Constantin Soceanu, a primit astăzi  la sediul Primăriei Techirghiol delegația Orașului Zhuanghang din Districtul Fengxian, condusă de Primarul Guangjun Cai.

Primăria Techirghiol și Orașul Zhuanghang au semnat acordul de înfrățire încă din anul 2014 și iată că acest acord începe să se concretizeze.

Cu această ocazie le-au fost prezentate oaspeților detalii despre orașul și Stațiunea Balneară Techirghiol, punându-se accent pe oportunitățile economice pe care Techirghiolul le oferă mai ales din punct de vedere turistic, un avantaj important fiind faptul că turismul în Stațiunea Balneară Techirghiol este extins la zece luni dintr-un an, asta datorită sanatoriilor balneare care funcționează în stațiune.

Delegaţia chineză a fost însoțită de către primarul orașului Techirghiol, domnul Iulian Constantin Soceanu, într-o vizită la cele două sanatorii balneare din localitate, Sanatoriul Balnear Techirghiol și Complexul Balnear și de Recuperare C.A.A. Corpore Sano .  Oaspeții din Zhuanghang au putut observa cum se fac împachetările cu nămol, băile cu apa din lac, diverse alte proceduri și au primit informații despre multitudinea de tratamente care se efectuează aici.

 Primarul Iulian Constantin Soceanu a declarat: „Interesul meu, ca primar al orașului Techirghiol, este să dezvolt cât mai mult aceste relații de prietenie din care pot rezulta colaborări economice extrem de importante pentru agenții economici din oraș și implicit pentru întreaga comunitate. Impresionați de ceea ce au văzut la cele două sanatorii, reprezentanții delegației din Zhuanghang, districtul Fengxian, au promis că vor reveni la Techirghiol și în calitate de turiști, și de ce nu, de pacienți ai unuia dintre cele două sanatorii”.

Membrii delegație chineze, condusă de primarul orașului  Zhuanghang, domnul Guangjun Cai,  au fost incantați atât de Stațiunea Techirghiol, de potențialul de dezvoltare pe care această o are, cât și de condițiile de cazare și tratament ale celor două sanatorii balneare și au promis că vor face demersuri pentru a direcționa către stațiunea Techirghiol cât mai mulți turiști chinezi.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!