Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Dragi prieteni ai Statiunii Balneare Techirghiol,

Suntem încântați să vă anunțăm că acum suntem mai conectați ca niciodată! Orașul nostru, statiunea tuturor își extinde continuu prezența online pentru a vă ține mereu la curent cu cele mai recente noutăți, evenimente palpitante și imagini uimitoare ale locurilor minunate pe care le puteți descoperi aici.

Instagram: @statiunea.techirghiol

Urmăriți-ne pe Instagram pentru a vă bucura de fotografii captivante, filme incitante și momente de neuitat din Statiunea Balneară Techirghiol. De la peisaje pitorești la evenimente speciale, veți găsi tot ce vă doriți pentru o doză zilnică de inspirație și relaxare.

***

Facebook: /StatiuneaBalnearaTechirghiol

Ne-am alăturat și lumi virtuale pentru a vă ține la curent în timp real! Dați like și urmăriți pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă. De la informații exclusive la evenimente locale, veți fi mereu primii care află ce se întâmplă în Statiunea Balneară Techirghiol.

Prin urmare, vă invităm să faceți parte din comunitatea noastră online și să împărtășiți împreună cu noi bucuria de a descoperi frumusețea unică a Techirghiolului. Alăturați-vă și fiți la curent cu tot ce este nou și captivant într-unul dintre cele mai minunate locuri din România.

Pentru a ne găsi mai ușor, utilizați hashtag-urile noastre oficiale: #Techirghiol și #WeLoveTechirghiol.

Vă așteptăm cu entuziasm în comunitatea noastră online!

Cu drag, Echipa Statiunii Balneare Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!