Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Te-ai gândit vreodată la o experiență deosebită, în care poți face o plimbare pe apă, respirând aerosoli revigoranți și bucurându-te de priveliști spectaculoase? Ei bine, acum poți să trăiești această experiență unică datorită noului nostru ponton din Techirghiol, care aduce relaxare și sănătate în același timp.

Lacul Techirghiol te așteaptă cu răsărituri și apusuri de soare uimitoare, iar pontonul devine portalul tău către aceste minuni ale naturii. Fiecare moment petrecut aici devine o amintire prețioasă, iar nopțile stelate sunt adevărate bijuterii pentru pasionații de fotografie.

Ia o pauză de la agitația zilnică și conectează-te cu puterea naturii. Aerosolii naturali de pe Lacul Techirghiol sunt cunoscuți pentru beneficiile lor asupra sănătății, iar pontonul nostru oferă un mod confortabil și relaxant de a te bucura de aceste resurse vindecătoare.

Pontonul nostru, sub forma unei ancore, oferă o suprafață de promenadă realizată din pin nordic impregnat sub presiune, rezistent la condițiile de mediu din zonă. Cu o lungime totală de 97,50 metri și o lățime utilă de 4 metri, acest ponton este locul perfect pentru o plimbare relaxantă. Aici vei găsi 13 bănci, 13 stâlpi de iluminat, 13 coșuri de gunoi și balustrade de protecție. Pe partea dinspre lac, se deschide o scenă tip amfiteatru, iar trecerea de pe mal pe ponton se realizează printr-o pasarelă din aluminiu, tratată special pentru mediu marin. O plimbare pe acest ponton te va ajuta să uiți de stresul vieții cotidiene și să-ți regăsești echilibrul interior.

Techirghiol este al doilea oraș care se bucură de această investiție minunată, după Constanța. Inaugurarea oficială a pontonului a avut loc pe 6 ianuarie 2020, cu ocazia sărbătorii Bobotezei.

Venim cu o invitație deschisă la o plimbare relaxantă pe pontonul de agrement de pe Lacul Techirghiol. Aici, poți descoperi magia relaxării în mijlocul naturii și bucuria conexiunii cu apele liniștite ale lacului. Te așteptăm cu brațele deschise pentru a experimenta această oază de liniște și frumusețe.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!