Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Ediția a XXIII-a a Festivalului Național Concurs de Muzică Ușoară Românească Techirghiol 2024 și-a desemnat câștigătorii, în cadrul unei gale de excepție.

Cei 12 concurenți au oferit momente memorabile, fiecare dintre ei străduindu-se să impresioneze juriul cu talentul și pregătirea lor muzicală. Nivelul ridicat al competiției a făcut misiunea juriului extrem de dificilă, dar în cele din urmă, deliberările au dus la următoarele rezultate:

  • Trofeul Techirghiol 2024 a fost câștigat de Onila Mihai Adrian, un tânăr de 17 ani din București, care a impresionat prin vocea sa puternică și interpretarea deosebită.
  • Locul I a fost obținut de Racu Delia Andreea, în vârstă de 18 ani, din Onești, care a captivat audiența cu emoția transmisă prin muzica sa.
  • Locul II a revenit lui Ciobanu Florin, de 17 ani, din Roșiori de Vede, care a demonstrat o tehnică vocală remarcabilă.
  • Locul III a fost acordat Pavelei Angelina, o tânără de 16 ani din București, care a încântat publicul cu interpretarea sa plină de energie.
  • Mențiunea a fost câștigată de Roșca Maria-Alexia, în vârstă de 16 ani, din Turceni, Gorj, care a adus pe scenă o combinație perfectă de voce și prezență scenică.
  • Premiul de Popularitate a fost acordat Filipoiu Eleonora, de 21 de ani, din Slobozia, care a fost preferata publicului datorită carismei și performanței sale extraordinare.

După ceremonia de acordare a premiilor, organizatorii – Primăria Orașului Techirghiol, Consiliul Județean Constanța și SC Iory’s Travel World SRL – au oferit celor prezenți în incinta Teatrului de Vară „Jean Constantin” trei recitaluri de excepție. Andra Maria Barangă, câștigătoarea ultimei ediții, a deschis seria recitalurilor, urmată de îndrăgita NICO și de legendarul Gabriel Dorobanțu, care au încântat publicul cu performanțele lor artistice.

Această ediție a fost un nou succes, demonstrând încă o dată că Festivalul Techirghiol este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică ușoară românească din România. Mulțumirile noastre se îndreaptă către membrii juriului pentru profesionalismul de care au dat dovadă și către toți sponsorii care au fost alături de noi în organizarea acestui eveniment deosebit.

Festivalul Național Concurs de Muzică Ușoară Românească Techirghiol continuă să fie un reper cultural de valoare, aducând în prim-plan tinere talente și oferindu-le o platformă de lansare în lumea muzicii.

Foto: Primaria Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!