Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Primaria Orasului Techirghiol si Uniunea Democrata Turca din Romania va invita, incepand de astazi, 13 august, pana pe 15 august, la Techirghiol, pe faleza lacului pentru a participa la Festivalul Sarayliei.

Este editia a treia a acestui eveniment care se desfasoara la Techirghiol si care aduce in atentia tuturor traditiile din comunitatea musulmana din orasul nostru.

Festivalul Sarayliei este evenimentul in care reprezentantii comunitatii musulmane isi arata indemanarea in ceea ce priveste gustoasele si dulcile produse specifice comunitatii.In cele trei zile, pe langa concursurile de indemanare si gust ale senzationalelor produse, veti avea ocazia sa cunoasteti mult mai bine traditiile si obiceiurile comunitatii musulmane.

Primaria Orasului Techirghiol si Uniunea Democrata Turca va asteapta in numar cat mai mare in acest sfarsit de saptamana la Techirghiol, cu respectarea restrictiilor privind COVID 19, sa cunoasteti indeaproape traditiile si obiceiurile comunitatii musulmane si sa gustati din minunatele produse specifice.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!