Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

În sezonul estival vă așteptăm la Teatrul de Vară „Jean Constantin” din Techirghiol, complet reabilitat! Vom aplauda împreună toate manifestările artistice și spectacolele sezonului, ca de fiecare dată, dar în condiții excelente de participare.

Lucrarile de reabilitare la Teatrul de Vara “Jean Constantin” au intrat in ultima etapa.Va reamintim faptul ca prin acest proiect, in valoare de aproximativ 8 milioane de lei, finantat cu fonduri europene, a fost modernizată clădirea existentă a Teatrului de Vară „Jean Constantin” și a fost extinsă capacitatea de vizionare la 612 locuri pentru spectatori, față de cele 490 existente.

Vorbim despre o creştere cu 25% a numărului de locuri. De asemenea, a fost construită o nouă clădire care va avea funcţionalitate strict tehnică.

O altă compenentă a proiectului se referă la reabilitarea zonei pietonale adicente Teatrului de Vară „Jean Constantin”, în suprafață de 1.312 mp.La finalizarea acestui proiect, orasul Techirghiol va avea cel mai nou si mai dotat Teatru de Vara din judetul Constanta, aducand astfel un plus foarte mare in ceea ce priveste partea culturala in perioada sezonului estival.

Declaratia Primarului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!