Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Biblioteca a fost si va ramane un spatiu special, un sanctuar al cunoașterii și al culturii. Este locul unde ne adunăm pentru a ne împărtăși pasiunea pentru carti și pentru a ne îmbogăți cunoștințele.

Anul 2023 incepe la Techirghiol cu inaugurarea unei investitii in zona culturala. Pentru ca tot se apropie ziua lui Mihai Eminescu, ce eveniment putea fi mai potrivit decat inaugurarea noului sediu al Bibliotecii Orasului Techirghiol?!

Noua locatie a bibliotecii este in incinta Centrului Multifunctional al Teatrului de Vara „Jean Constantin”, o locatie excelenta care pune la dipozitia locuitorilor orasului si a turistilor aproximativ 30.000 de volume.

Cartile sunt ferestre către lume, către cultură și către mintea umană. Ele ne oferă posibilitatea de a călători prin timp și spațiu, de a descoperi noi perspective și de a ne îmbogăți cunoștințele. Prin intermediul cărților, putem înțelege mai bine lumea în care trăim și putem lua decizii informate. De aceea, încurajăm toți cititorii să exploreze noua biblioteca și să descopere toate minunile pe care le poate oferi.

In Centrul Multifunctional, pe langa biblioteca, va functiona si Centrul de Informare Turistica al Statiunii Balneare Techirghiol.

Sursa foto: Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!