Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Primarul Techirghiolului, Iulian Constantin Soceanu, dezvăluie perspectivele orașului într-un interviu exclusiv la FocusPress

Într-un interviu acordat recent la FocusPress, primarul orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu, a deschis o fereastră către viitorul localității noastre. Discuția a acoperit o gamă largă de subiecte esențiale pentru comunitate dar și pentru turiștii ce aleg să descopere frumusețea acestei stațiuni.

Primarul a adus în atenție situația proiectelor aflate în implementare la nivelul orașului Techirghiol, proiecte ce promit să aducă îmbunătățiri semnificative în viața cotidiană a locuitorilor. Detalii despre stadiul acestor inițiative au fost prezentate, oferind o perspectivă clară asupra transformărilor ce vor îmbogăți peisajul orașului.

Primăria Techirghiol și-a depus amprenta și la nivel național prin proiectele incluse în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Iulian Constantin Soceanu a detaliat proiectele-cheie ce vizează dezvoltarea durabilă și creșterea calității vieții locuitorilor.

În privința viitorului, primarul a dezvăluit că echipa sa pregătește proiecte consistente pentru a fi depuse în cadrul Programului Operațional Regional în viitorul exercițiu financiar. Aceste inițiative vizează modernizarea infrastructurii și promovarea sustenabilității în comunitate.

Un subiect de interes major pentru comunitatea locală a fost abordat cu transparență: situația racordării locuințelor din orașul Techirghiol la rețeaua de gaze. Primarul a furnizat informații detaliate cu privire la progresele și planurile în desfășurare pentru a asigura accesul tuturor locuitorilor la această utilitate esențială.

Această incursiune în perspectivele orașului Techirghiol, oferită de primarul Iulian Constantin Soceanu, este un ghid esențial pentru cei interesați să descopere și să participe la evoluția orașului nostru. Pentru mai multe detalii și pentru a afla direct de la primar cele mai recente informații, vă invităm să urmăriți interviul complet pe canalul nostru oficial de comunicare și pe platformele media partenere.

Vezi interviul integral, AICI!


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!