Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Techirghiolenii știu cât de important este să locuim într-un oraș curat și verde, înconjurați de natură, pentru că un mediu curat reprezintă o mărturie a respectului nostru față de locul în care trăim și față de noi înșine. Un oraș curat nu doar arată frumos, dar și creează o atmosferă pozitivă și stimulantă pentru toți locuitorii săi dar și pentru turiști. În plus, un astfel de mediu reduce riscul de îmbolnăvire și promovează un stil de viață sănătos.

De aceea, în aceasta perioada, în statiunea noastră se executa lucrări de refacere a spatiului verde pe faleza Lacului Techirghiol. O suprafață de aproximativ 11.000 de metri patrati de gazon va fii refacută, suprafata care va fi udată prin noua retea de irigare cu aspersoare!

Un oraș curat și verde ne permit să ne relaxăm și să ne destindem. Aceste zone verzi devin locuri de întâlnire unde oamenii pot socializa, pot face sport, plimbări sau pur și simplu pot să se bucure de aerul proaspăt și de frumusețea naturii. Copacii și vegetația abundentă contribuie la purificarea aerului, absorb poluarea și reduc zgomotul, oferindu-ne un mediu mai sănătos și mai liniștit.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!