Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Crearea unui mediu prielnic dezvoltării și bucuriei copiilor este o prioritate esențială pentru administrația locală din Techirghiol. În acest sens, a fost inițiat proiectul „Inființare Loc de joaca Copii in Parcul Terapeutic Techirghiol”, cu o investiție totală de peste 755.000 de lei, fonduri alocate din bugetul local.

Noul loc de joacă va fi amenajat în Parcul Terapeutic, pe o suprafață generoasă de 1.331 de metri pătrați, și va beneficia de un strat de acoperire integral din tartan. Scopul nostru este de a oferi copiilor un spațiu sigur și modern unde să se bucure de activități recreative în aer liber, încurajându-i să fie activi și să socializeze.

Cu sprijinul Consiliului Local, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici și studiul de fezabilitate pentru acest proiect, iar în curând vom demara procedurile pentru proiectare și execuție. Estimăm că noul loc de joacă va fi finalizat până la începutul verii, oferind astfel copiilor din Techirghiol un cadru propice pentru dezvoltarea lor armonioasă și distractivă.

În plus, în planurile noastre viitoare se află și amenajarea unui spațiu special destinat adolescenților, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de facilități recreative adecvate vârstei și intereselor fiecărui membru al său.

Sursa foto: Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!