Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Stațiunea Balneară Techirghiol a participat la ședința Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimaterice din România, în calitate de vicepreședinte.

Turismul balnear trebuie să fie o prioritate în strategia națională de turism. Este unul dintre punctele dezbătute în cadrul ședinței din 23 februarie a.c. a Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimaterice din România, structură asociativă în care Techirghiol este membru cu drepturi depline și care a acordat anul trecut Stațiunii Techirghiol locul I.

 “Calitatea de vicepreședinte al acestei Asociații ne responsabilizeaza și, mai mult, ne și obligă să ne implicăm în tot ceea ce înseamnă activitatea turistică în zona balneo. Investițiile adiministratiei locale și buna colaborare cu structurile de cazare și de tratament din Techirghiol ne-au poziționat în ultimii ani în fruntea stațiunilor balneare din România. Voi continua să mențin și să intensific toate aceste demersuri pentru că Stațiunea Balneara Techirghiol trebuie să fie în continuare în topul stațiunilor balneare, nu numai din România, ci chiar din Europa.” a declarat primarul orașului, Iulian Constantin Soceanu, pe pagină lui de Facebook.

Mai multe informații pe pagina de fani a Stațiunii Balneare Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!