Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Astăzi, am sarbatorit la Techirghiol Sfânta Sărbătoare a Botezului Domnului nostru Iisus Hristos sau Boboteaza. Această zi este, intotdeauna, un moment special pentru noi toți, o ocazie de a ne aduna împreună, de a ne celebra credința și de a ne întări legăturile de comunitate.

Ca in fiecare an, in dreptul pontonului de pe faleza Lacului Techirghiol, Primaria Orasului Techirghiol, Parohia Sfantul Ioan Botezatorul, Parohia Sfantul Ilie si Manastirea Sfanta Maria au organizat slujba Aghiasmei Celei Mari urmată de aruncarea crucilor în Lacul Techirghiol.

Sărbătorile creștine au o istorie bogată și sunt profund înrădăcinate în cultura noastră. Ele ne oferă ocazia de a ne aminti de povestea și înțelesul credinței noastre, de a ne uni cu ceilalți credincioși și de a ne îmbogăți viața prin spiritualitate și reflecție.

Chiar daca nu putem fi mereu impreună, putem celebra această sărbătoare prin rugăciune și alte activități care ne conectează cu adevărata noastră identitate creștină, cu Dumnezeu și cu ceilalți membri ai comunitatii.

Să ne bucurăm de această zi și să o sarbatorim cu dragoste, bucurie și recunoștință.

Va invitam sa urmariti VIDEO de la eveniment!


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!