Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Dupa cum era de asteptat, Zilele Lacului Techirghiol au fost zile pline de evenimente si foarte multe surprize, atat pentru turistii statiunii cat si pentru localnici. Programul celor doua zile de evenimente a imbinat traditia si contemporaneitatea, ceea ce a facut deliciul tuturor grupelor de varsta, incepand de la copii si adolescenti pana la seniori.

Fotbal, tenis de masa, lupte tataresti, dansuri si arta populara, bucatarie traditionala si caricatura, interpreti si trupe muzicale de toate genurile, toate au fost impletite cu distractie, voie-buna si, bineinteles, cu un exploziv foc de artificii final, care a incununat deja binecunoscuta sarbatoare techirghioleana.

Comunitatea tatara, cea turca si cea aromana s-au intrecut la gatit bucate specifice intr-o foarte gustoasa expozitie de arta culinara, iar mesterii populari si-au expus produsele hand-made pe faleza lacului.

Nu a lipsit Festivalul “Qatlama” si nici spectacolul festiv – ZIUA LACULUI – “LA MULTI ANI, TECHIRGHIOL” 2021 la care s-a dansat si s-a cantat odata cu interpretii si trupele.

Vezi imagini din spectacolul aniversar: https://www.facebook.com/1819440011708079/videos/529098991510023


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!