Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Pe lângă apa lacului, plină de minerale și nămolul vindecător, Statiunea Balneară Techirghiol oferă și o oază de relaxare și sănătate în Parcul Terapeutic. Aflat pe faleza ghiolului, acest parc este mai mult decât un simplu spațiu verde – este un loc dedicat mișcării și revitalizării corpului și a minții.

Punctul de atracție principal al acestui parc este pista de biciclete, care oferă o modalitate plăcută și distractivă de a explora împrejurimile stațiunii, respirând aerul proaspăt de pe malul lacului. Indiferent dacă sunteți localnici sau turiști, o plimbare pe bicicletă în acest cadru pitoresc este cu siguranță o experiență de neuitat.

În plus, Parcul Terapeutic oferă un spațiu special amenajat pentru gimnastică și recuperare, echipat cu aparate noi și moderne. Aici, puteți efectua exerciții de întindere, fortificare și recuperare, contribuind astfel la sănătatea și bunăstarea dumneavoastră fizică.

Pentru cei mici, parcul dispune și de un loc de joacă, unde aceștia se pot bucura de jocuri și distracții în aer liber. Aici, copiii pot socializa, se pot juca și pot sărbători bucuria mișcării într-un mediu sigur și plăcut.

În această primăvară, învăluiți-vă în aerul proaspăt și revigorant al Parcului Terapeutic din Techirghiol. Haideți să ne bucurăm de zilele frumoase de aprilie și să facem mișcare în aer liber, într-un cadru natural minunat care îmbină frumusețea și sănătatea într-un mod armonios.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!