Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Vesti mai putin bune pentru techirghioleni si turisti. In aceasta toamna se sisteaza marea sarbatoare anuala a Techirghiolului, evenimentul anual care ofera motive de mare bucurie atat localnicilor cat si vizitatorilor statiunii noastre.

In continuare, anuntul oficial preluat de pe pagina de socializare a primarului Techirghiolului, Iulian Constantin Soceanu

„Ca urmare a masurilor de restrictie impuse in contextul pandemiei COVID-19, anul acesta nu se pot organiza Zilele Orasului Techirghiol (Zilele Lacului Techirghiol).

Am tinut, insa, sa-i omagiem in semn de respect, ca in fiecare an cu aceasta ocazie, pe techirghiolenii care au implinit varsta de 85 de ani, cuplurile care au 50 de casatorie si veteranii de razboi.

Am desemnat angajati din cadrul aparatului de specialitate pentru a inmana diplomele si premiul la domiciliul fiecarui beneficiar.

Pe aceasta cale vreau sa ma adresez SENIORILOR orasului nostru, sa le multumesc pentru contributia pe care au adus-o in cadru comunitatii noastre, sa-i asigur de intreaga mea pretuire.

Am construit Clubul Pensionarilor cu gandul de a avea un loc unde se pot intalni si unde sa-mi poata impartasi din problemele si experienta lor de viata.

Contextul actual ne obliga sa suspendam activitatea Clubului Pensionarilor.

Vom relua activitatea in conditiile ridicarii restrictiillor crizei sanitare.

Dragi prieteni, vom trece cu bine peste aceasta stare de pandemie si vom organiza sarbatori pentru orasul nostru asa cum stim noi mai bine!

Pana atunci, „LA MULTI ANI TECHIRGHIOL, LA MULTI ANI TECHIRGHIOLENI!”

Cu stima, Primar Soceanu Iulian”

Va oferim si cateva fotografii preluate de pe pagina de socializare a primarului Techirghiolului, Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!