Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Parcul de pe faleza lacului Techirghiol este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase locuri de relaxare și de agrement din stațiune. Acest parc în stil englezesc îmbină cu succes eleganța și rafinamentul, oferind totodată o varietate de activități relaxante pentru întreaga familie.

Pentru copii, parcul pune la dispoziție un loc de joacă modern și sigur, echipat cu tobogane, căsuțe, leagăne și multe alte atracții care îi vor ține ocupați și entuziasmați și îi vor face să se simtă ca într-un basm.

Dar parcul de pe faleza lacului Techirghiol nu este doar despre joacă și amuzament pentru copii. Oferă și un centru spa exterior, care invită la mișcare activă și relaxare în aer liber. Aici puteți practica diverse activități, precum yoga, stretching sau chiar antrenamente intense, sub îndrumarea unor specialiști în domeniu. Iar dacă vreți să vă eliberați de stres și să vă relaxați, puteți încerca ședințele de masaj sau tratamentele cu namol și apă sărată de la Băile Reci, care vor face minuni pentru sănătate și frumusețe.

Pe lângă aceste facilități, plimbarea pe jos sau cu bicicleta prin acest parc frumos, dotat cu pista special amenajată, va oferi întotdeauna o priveliște impresionantă asupra lacului Techirghiol, un loc încărcat de istorie și de tradiții. De asemenea, puteți lua masa sau doar savura o cafea sau o băutură răcoritoare la terasele din apropiere.

Parcul de pe faleza lacului Techirghiol este o experiență pe care nu o puteți rata dacă vreți să vă relaxați și să vă bucurați de o zi minunată în aer liber. Este un loc perfect pentru întreaga familie, care oferă atât distracție și amuzament pentru cei mici, cât și activități de relaxare și de mișcare activă pentru adulți.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!