Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Într-o seară încărcată de emoție și trăiri spirituale, Iulian Constantin Soceanu, Primarul Orașului Techirghiol, a avut privilegiul de a participa la concertul de colinde „Răsăritul cel de Sus”, organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, la Palatul Patriarhal.

Cu ocazia acestui eveniment deosebit, Primarul Orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu a primit o distincție deosebită și onorantă: Ordinul „Maica Domnului Rugătoarea”. Această recunoaștere vine ca o expresie a aprecierii și respectului pentru sprijinul dedicat acordat Centrului Pastoral Sfânta Maria din Techirghiol, precum și pentru colaborarea excepțională dintre Primăria Orașului Techirghiol și Centrul Pastoral, sub îndrumarea Patriarhiei Române.

Această onoare are o semnificație deosebită, mai ales că Sfânta Maria este ocrotitoarea orașului Techirghiol, iar recunoașterea vine ca o confirmare a contribuției semnificative aduse comunității.

În această zi de sărbătoare dedicată Sfântului Proroc Daniel, Iulian Constantin Soceanu a adresat cele mai sincere urări Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, dorindu-i un călduros „La mulți ani!” cu ocazia zilei onomastice. Același mesaj de bucurie și sărbătoare este transmis tuturor celor care poartă numele Sfântului Proroc Daniel.

Astfel, această seară rămâne în memoria noastră ca un moment deosebit, plin de recunoștință și unitate în spiritul sărbătorilor, subliniind colaborarea fructuoasă dintre instituțiile locale și biserica, toate unite pentru binele comunității din Techirghiol.

Sursa foto: Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!