Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Cel mai asteptat proiect de catre locuitorii orasului Techirghiol, infiintarea retelei de distributie gaze naturale, a devenit astazi realitate.

Primele institutii si locuinte sunt de astazi racordate la reteaua de gaze naturale.

Dupa mai multi ani de bariere birocratice am reusit impreuna sa ducem la bun sfarsit un proiect care va schimba complet viata locuitorilor din Techirghiol.

Va multumesc dumneavoastra locuitorilor orasului Techirghiol pentru increderea acordata si rabdarea de care ati dat dovada. Multumesc consilierilor locali care, indiferent de culoarea politica, au sprijint acest proiect atat de util orasului nostru. Multumesc institutiilor, ANRE, Consiliul Judetean, Prefectura Constanta, Adminitratia Fondului de Mediu, OCPI, care ne-au sprijinit in obtinerea avizelor pentru acest proiect. Multumesc parlamentarilor care s-au implicat si care au raspuns prompt atunci cand rezolvarea unor probleme tinea doar de ei. Nu in ultimul rand doresc sa multumesc colegilor mei din Primaria Techirghiol care s-au implicat direct sau indirect pentru ca acest proiect sa devina astazi realitate.

Articol preluat de pe Primaria Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!