Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Stim cu totii ca terapia prin aerosoli este foarte eficienta atat profilactic, prin prevenirea unor afectiuni respiratorii, cat si ca metoda de tratament cu efect benefic asupra afectiunilor cronice respiratorii. Faleza lacului Techirghiol si litoralul Marii Negre din apropiere fac din Statiunea Balneara Techirghiol locul ideal pentru curele cu aerosoli. Acestea fluidifica secretiile bronsice si nazale, regleaza activitatea sistemului imunitar si ajuta circulatia cerebrala.

O plimbare prin frumoasul parc de peste 40 de mii de mp aflat pe faleza ghiolului este, in acelasi timp, relaxanta dar si foarte sanatoasa. Odihna activa, prin plimbari, jogging si pedalatul la bicicleta, alaturi de cura de aerosoli, face minuni atat pentru starea de spirit cat si pentru starea de bine a intregului organism.

Daca mai aveti cateva zile libere si vreti sa le folositi pentru sanatatea dumneavoastra acum este momentul sa veniti la Techirghiol. Nu veti face plaja, dar puteti sa profitati de beneficiile aerosolilor. Va invitam in Statiunea Balneara Techirghiol pentru relaxare si tratament!


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!