Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Sahistii de la CS Sparta Techirghiol s-au clasat pe pozitia a 5-a a Superligii la Sah

Competiția suprema a primelor 10 echipe din Romania s-a desfășurat anul acesta intre 1 și 10 octombrie, la Mamaia, Hotel Ramada, si a fost urmărită cu larg interes la televiziunea Română, pe Internet și You Tube, zilnic existând 4 ore de transmisie Live a evenimentelor din cele 11 runde.

Si publicul larg a putut urmări o luptă pasionantă, plină de surprize si rezultate surprinzătoare. Clasamentul final nu a putut fi stabilit decât în ultimele minute ale ultimei runde. Chiar daca la inceputul competiei toata lumea vedea o lupta in trei, Medicina Timisoara, Universitatea de Vest Timisoara si Politehnica Iasi, principalii animatori ai concursului au fost CS Vados Arad, care a cucerit si titlul de campioana, si CS Sparta Techirghiol care a condus 10 runde in clasament, fiind si singura echipă care a invins categoric echipa campioană cu 4 -2!.

Toti membrii echipei au realizat puncte valoroase dar cele mai bune rezultate, au fost obținute de Constantin Tarlev si Boris Itkis (primul loc la Trofeu Techirghiol 2021 ) cu cate 6,5 puncte din 10 partide.

II felicitam pe participanti si le dorim succes, in continuare!

Info si fotografii via Primaria Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!