Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

„Vineri, 3 iulie 2020, toate cele 31 de persoane aflate in carantina institutionalizata la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol au parasit centrul de carantina.

Schimbarea temporara a Sanatoriului Balnear si de Recuperare din baza de tratament, in centru de carantina, a reprezentat o adevarata provocare acceptata si dusa la bun sfarsit cu brio de catre tot personalul, care s-a mobilizat exemplar intr-un timp foarte scurt si a inteles cat de importanta este noua misiune pe care o are de indeplinit. Astfel, a fost alaturi de semenii sai aflati in suferinta, intr-o perioada in care incertitudinea, teama, nesiguranta erau cele mai intense trairi ale celor care veneau din tari straine, inapoi acasa.

Empatie a devenit intr-o clipita laitmotivul acestor luni inedite. De partea cealalta se aflau oameni in varsta, studenti, copii mici, familii ramase ale nimanui intr-o tara straina.

Fiecare mesaj de multumire scris pe biletele sau postat pe pagina de Facebook, fiecare desen, fotografie sau filmulet trimis ne-a emotionat pana la lacrimi.

Acum, la trei luni distanta, Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol isi reia rolul de centru de excelenta in balneologia romaneasca, trecandu-si in portofoliu o experienta noua, cu certitudinea unui colectiv unit si devotat, care a dovedit inca o data ca singurul mod in care stie sa isi realizeze meseria, este acela profesionist!”

Articol preluat de pe pagina de socializare: Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol

Sursa foto: Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!