Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Acolo unde soarele îmbrățișează undele „vărgate” ale Lacului Techirghiol, înconjurat de verdeață și aer curat, se găsește Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, un adevărat sanctuar al sănătății pe litoralul Mării Negre.

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol oferă oaspeților săi o experiență unică și revitalizantă, oferind o gamă largă de servicii medicale, tratamente și terapii. Fiecare pacient este tratat cu grijă și atenție, iar medicii și terapeuții specializați își dedică toată energia și cunoștințele pentru a asigura o recuperare rapidă și eficientă.

În această oază de liniște și relaxare, puteți savura beneficiile terapeutice ale nămolului sapropelic extras chiar din Lacul Techirghiol, dar și de gradul ridicat de mineralizare al lacului bogat în sulf, calciu, magneziu și potasiu, care ii confera calitati vindecatoare deosebite.

Dar Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol nu este doar un loc pentru tratamente și recuperare – este și un loc pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețea naturii și de prietenii care dăinuie o viață. În fiecare zi, puteți respira aerul încărcat cu aerosoli și puteți admira priveliștea unică a răsăritului de soare. Puteți explora împrejurimile sau să vă bucurați de sporturile în aer liber.

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol este mai mult decât un simplu centru medical – este un loc în care să vă reconectați cu sinele și să vă bucurați de viață în toată splendoarea ei. O vizită aici poate fi o experiență de neuitat și o oportunitate de a vă îmbunătăți sănătatea și starea de bine într-un mod unic și plăcut.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!