Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Teatrul de Vară „Jean Constantin”, din Techirghiol, își va redeschide porțile pentru publicul larg mâine, în memoria „maestrului comediei”, techirghioleanul Jean Constantin.

Dupa doi ani de lucrari de reabilitare si modernizare, Teatrul de Vara „Jean Constantin”, cel mai modern teatru de vară din Județul Constanța, incepe sezonul evenimentelor culturale la Techirghiol cu un omagiu adus marelui actor Jean Constantin, nascut si crescut în orașul nostru.

În totalitate modernizat, cu noi dotări și acoperit cu oțel de corten – un material foarte rezistent, folosit din ce în ce mai des în arhitectura contemporană – Teatru de Vara din Techirghiol va reprezenta un important centru cultural de interes al stațiunii și va găzdui cele mai importante manifestări culturale.

Astfel, pe 24 iunie 2022, incepand cu ora 20.00, Primaria Orasului Techirghiol si Consiliul Local Techirghiol in colaborare cu Asociatia Culturala „Jean Constantin” si Consiliul Judetean Constanta vor organiza la Teatrul de Vara „Jean Constantin” evenimentul „IN MEMORIAM JEAN CONSTANTIN”, la care si-au anuntat participarea personalitati marcante din lumea teatrului si filmului romanesc.

Intrarea se va face pe bază de invitații.

? La Festivalul de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti Techirghiol 2022, Editia XXI, care se va desfasura in perioada 25-26 iunie 2022, intrarea va fi liberă, în funcție de numărul de locuri.

In cele doua seri ale Festivalului, Tavi Colen si Luminita Anghel vor sustine cate un recital de exceptie.

Organizatorii, Primaria Orasului Techirghiol, Consiliul Local Techirghiol in colaborare cu Centrul Cultural „Constantin Tanase” si Consiliul Judetean Constanta va invita in numar cat mai mare sa participati la un festival de muzica devent deja traditie la Techirghiol.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!