Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Pe pagina sa de Facebook, primarul Techirghiolului, Iulian Constantin Soceanu, a anuntat finalizarea lucrarilor de amenajare si deschiderea pentru public a pontonului de agrement de pe lacul Techirghiol. Pentru ca a fost facuta si receptia finala, incepand de astazi, toti cei care doresc o plimbare pe noul ponton sunt invitati sa o faca. In ceea ce priveste inaugurarea oficiala a investitiei, aceasta va fi facuta pe 6 ianuarie 2020, cu ocazia sarbatorii Bobotezei. Iata ca, dupa municipiul Constanța, orașul Techirghiol este al doilea care are un ponton de promenadă pe luciul de apă.

Dragi prieteni, Au fost finalizate lucrarile de amenajare pontonului de agrement de pe lacul Techirghiol. Pentru ca a fost facuta si receptia finala, va anunt faptul ca incepand de astazi, cei care doresc o plimbare pe noul ponton, o pot face. In ceea ce priveste inaugurarea oficiala a investitiei, aceasta va fi facuta pe 6 ianuarie 2020, cu ocazia sarbatorii Bobotezei. Iata ca dupa municipiul Constanța, orașul Techirghiol este al doilea care are un ponton de promenadă pe luciul de apă. Un weekend frumos tuturor.

Publicată de Iulian Constantin Soceanu pe Vineri, 20 decembrie 2019

Pontonul are o suprafaţa de promenadă realizată din pin nordic impregnat sub presiune, tratament necesar pentru a rezista factorilor de mediu din zonă, si are în plan formă de ancoră. In ceea ce priveste coada ancorei, componenta dreaptă a acesteia are o lungime de 97,50 metri, componenta perpendiculară pe aceasta are o formă curbată şi se desfăşoara pe o lungime totală de 87,50 metri, lăţimea utilă a suprafeţei de promenadă find de 4 metri. Sunt instalate 13 bănci, 13 stâlpi de iluminat, 13 coşuri de gunoi, balustrade de protecţie, iar în partea dinspre larg se va realiza o scenă tip amfiteatru.  Trecerea de pe mal pe ponton se realizeaza prin intermediul unei pasarele din aluminiu, tratată pentru mediul marin.

Va invitam, asadar, la plimbare, pe noul ponton de agrement de pe lacul Techirghiol.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!