Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Orașul Techirghiol este prezent alături de Sanatoriul Balnear Techirghiol la cea de-a 39-a ediție a Târgului de Turism desfășurat la Romexpo în București.

 “Pentru noi este o bună oportunitate de a prezenta eventualilor turiști ofertele de cazare ale pensiunilor pe care le avem în orașul Techirghiol, și care vin în completarea celor două sanatorii existente. Spre deosebire de celelalte stațiuni litorale, la Techirghiol vorbim despre turism pe tot parcursul anului, nu doar în perioada sezonului estival. Cea mai importantă stațiune balneo din România nu putea să lipsească de la această ediție, unde sperăm să convingem și mai mulți turiști să ne viziteze.” a declarat primarul orașului, Iulian Constantin Soceanu, pe pagina lui de Facebook.

Târgul de Turism al României se desfășoară în perioada 22-25 februarie 2018 în noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamnă anului 2017 – Pavilioanele B1 și B2! Având o suprafață totală de 27.000 mp, pavilioanele B1 și B2 sunt locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

Vă reamintim că Stațiunea Balneară Techirghiol a primit doi ani la rând premiul întâi în topul stațiunilor balneare din România. Premiul a fost acordat de către Asociația Națională a Stațiunilor Balneare și Balneoclimaterice din Romania, asociație  care susține cercetarea științifică, protecția mediului, educația și promovarea turismului balnear, urmărind criterii de impact și dezvoltare și care organizează anual această competiție la care participă  stațiunile balneare din România.

 

 

Mai multe informații pe pagina de fani a Stațiunii Balneare Techirghiol


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!