Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Techirgiolenii au fost, sunt și vor fi mereu alături de persoanele cu dizabilități. Prin ospitalitate și amabilitate, prin eforturile neîntrerupte de a pune la dispoziția tuturor condiții excelente de acomodare, în siguranță și în deplin confort dar, mai ales, prin tratamentele profesionale, de înaltă clasă, executate de specialiști de renume în domeniu, cu ajutorul binecunoscut al condițiilor naturale ale stațiunii, apa și nămolul sapropelic din Lacul Techirghiol, cel mai sănătos lac din România și unul dintre cele mai sănătoase din lume.Cu toții le dorim persoanelor care se află în suferință, însănătoșire grabnică si le promitem, ca întotdeauna, să “nu lasăm pe nimeni în urmă”.

Pentru #tratament#balnear în Statiunea Balneara Techirghiol vă invităm să accesați urmatorul link: https://www.statiuneatechirghiol.ro/tratament-balnear/

Marcarea Zilei internaţionale a persoanelor cu dizabilităţi (“International Day of People with Disability”) are ca obiectiv promovarea unei mai bune înţelegeri în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi susţinerea demnităţii, a drepturilor şi a bunăstării acestora. Este, totodată, o ocazie pentru o schimbare de atitudine faţă de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce priveşte implicarea lor în diverse sfere de activitate.

Tema din acest an se concentrează pe împuternicirea persoanelor cu handicap pentru o dezvoltare incluzivă, echitabilă şi durabilă, ca parte a Agendei pentru dezvoltare durabilă din 2030.Potrivit site-ului ONU, Agenda 2030 se angajează să “nu lase pe nimeni în urmă”. “Persoanele cu dizabilităţi, atât în calitate de beneficiari, cât şi ca agenţi ai schimbării, pot accelera procesul de dezvoltare incluzivă şi durabilă şi pot promova o societate rezistentă pentru toţi, inclusiv în contextul reducerii riscului de dezastre şi a acţiunii umanitare şi al dezvoltării urbane. Guvernele, persoanele cu dizabilităţi şi organizaţiile reprezentative, instituţiile academice şi sectorul privat trebuie să funcţioneze ca o ‘echipă’ pentru realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG)”, menţionează www.un.org/en/events/disabilitiesday.Această zi a fost proclamată de către Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, în 1992, prin rezoluţia 47/3, pentru a marca încheierea Deceniului Naţiunilor Unite dedicat persoanelor cu dizabilităţi (1983-1992).


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!