Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Techirghiol s-a schimbat mult și în bine în ultimii șase ani, iar investițiile continuă. Actuala administrație a atras fonduri europene de circa 1.600 de euro pe cap de locuitor, ceea ce pune orașul pe primele locuri într-un clasament național, peste județe din vestul țării date ca exemplu de presă, cum ar fi Oradea și Cluj.

Recent a avut loc una dintre cele mai mari și importante investiții: rețeaua de gaze din localitate. A durat șase ani. Primarul Iulian Soceanu, PNL, a explicat într-o emisiune la Tomis TV de ce nu s-a putut mai repede, dar și care sunt pașii de urmat pentru cei care vor să se branșeze.

„În primă fază cetățenii trebuie să se prezinte la biroul de pe strada Nicolae Bălcescu, în incinta Casei de Cultură „Constantin Tănase”, la parte”. Ulterior vor avea și un număr de telefon unde se vor putea programa. Oricine dorește să se branșeze are nevoie de un aviz tehnic de racordare. Pentru obținerea lui este nevoie de următoarele documente: cerere tip care se obține de la concesionar, cadastrul și intabularea proprietății, actul de proprietate, copie după cartea de identitate. Ulterior se va oferi și posibilitatea depunerii online a acestor documente.”, a explicat primarul Soceanu.

Citește mai mult în articolul preluat de pe https://www.ct100.ro/


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!