Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Techirghiol este destinatia ideala pentru persoanele care cauta tratamente naturale pentru diferite afectiuni dar si pentru cei care doresc sa se relaxeze pe o plaja frumoasa si linistita. Datorita tratamentelor sale cu namol si apa sarata, precum si a altor activitati si atractii turistice, acest loc poate fi o alegere excelenta pentru o vacanta sau chiar pentru un scurt sejur.

Terapia cu namol sapropelic combinaat cu apa sarata a lacului a fost folosit inca din antichitate pentru a trata o serie de afectiuni, precum reumatismul, artrita, afectiuni dermatologice sau probleme respiratorii.

Namolul de Techirghiol este considerat a fi unul dintre cele mai puternice remedii naturale pentru tratarea anumitor boli. Dupa ce este aplicat pe piele, acesta actioneaza ca un antiinflamator, reducand durerea si inflamatia. In plus, el contine substante nutritive care ajuta la refacerea pielii si a tesuturilor.

Apa sarata din Techirghiol este bogata in saruri minerale si oligoelemente care ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si la reducerea inflamatiei. De asemenea, ea ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la refacerea echilibrului mineral.

In Techirghiol, turistii pot beneficia de o gama larga de tratamente cu namol si apa sarata, precum bai cu namol sapropelic, masaj terapeutic, sau hidroterapie. Acestea pot fi combinate cu alte terapii, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

In afara de tratamentele cu namol si apa sarata, Statiunea Balneara  Techirghiol ofera si alte activitati recreationale, precum sporturi nautice sau plimbari cu barca. In plus, zona este renumita pentru frumusetea sa naturala si pentru atmosfera linistita, ceea ce o face perfecta pentru o vacanta relaxanta.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!