Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

La Gala Capital, eveniment organizat de Revista Capital, care a reunit cei mai remarcabili manageri din România, pentru a sărbători realizările și contribuțiile lor la dezvoltarea societății, primarul orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu, a fost nominalizat la categoria Administrație Publică.

Pentru primarul Techirghiolului, această nominalizare a fost o mare onoare și recunoaștere a eforturilor depuse în slujba comunității. Fiind parte din prestigiosul Top 100 al managerilor din România și, în mod deosebit, clasat în Top 10 al primarilor din țară, acest moment a reprezentat o sursă de mândrie și împlinire pentru întreaga echipă din Primăria Techirghiol.

Într-un mesaj emoționant, primarul a dorit să adreseze un sincer mulțumesc tuturor cetățenilor din Techirghiol pentru susținerea necondiționată și încrederea acordată. A subliniat că această recunoaștere nu ar fi fost posibilă fără colaborarea și sprijinul comunității, iar promisiunea sa este că vor continua împreună să dezvolte orașul și să îl facă un loc tot mai bun pentru locuitorii săi.

Această distincție vine într-un moment deosebit pentru orașul Techirghiol, care a reușit să se afirme în rândul stațiunilor balneare de top din România. În seara galei, eforturile și angajamentul primarului și al echipei sale au fost răsplătite, iar recunoașterea lor la nivel național este o confirmare a calității și eficienței gestionării orașului.

Prin această realizare remarcabilă, primarul Iulian Constantin Soceanu și echipa sa își reafirmă angajamentul față de comunitate și determinarea de a continua să lucreze pentru binele și progresul orașului Techirghiol.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!