Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Vești bune de progres și prosperitate în Stațiunea Balneară Techirghiol. Primarul Iulian Constantin Soceanu a anunțat semnarea Autorizației de Construire pentru proiectul monumental „Centru de Sănătate D+P+10 Etaje”, localizat în zona Nenciu Stoian.

Această inovatoare investiție privată, evaluată la peste 15 milioane de euro, nu doar schimbă orizontul urban al Techirghiolului, dar aduce și un suflu nou în domeniul sănătății și al infrastructurii locale. Primarul Soceanu a subliniat că acest centru va avea o capacitate de 299 de locuri de cazare, conform celor mai înalte standarde, și va oferi servicii de tratament moderne pentru comunitatea locală și nu numai.

Cu angajament față de creșterea economică și generarea de locuri de muncă, primarul a evidențiat faptul că acest proiect va crea noi oportunități de angajare în oraș. Această viziune se aliniază cu eforturile semnificative depuse în ultimii ani de către administrația locală pentru dezvoltarea infrastructurii și a condițiilor de trai din Techirghiol.

„Vom continua să avem toată deschiderea către toți cei care doresc să investească în acest oraș, primăria fiindu-le un real partener!”, a subliniat primarul Soceanu. Acest anunț nu doar marchează un pas important în direcția creșterii și modernizării orașului, dar reprezintă și o invitație deschisă către investitori interesați să contribuie la prosperitatea și sănătatea comunității techirghiolene.

În concluzie, noul „Centru de Sănătate D+P+10 Etaje” se anunță a fi nu doar un simbol al creșterii urbane, ci și o declarație clară privind angajamentul pentru sănătate și bunăstare. Odată cu această inovație, Techirghiolul continuă să-și consolideze poziția ca un oraș modern și atractiv, deschis pentru investiții care să aducă beneficii palpabile pentru comunitate.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!