Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

Sâmbătă, 2 Decembrie, un bulevard prinde viață prin plantarea de arbori

Primăria Orasului Techirghiol rămâne angajată în continuare în îmbunătățirea calității vieții prin proiecte ambițioase ce vizează infrastructura, educația și mediul înconjurător.

Cu mândrie, vă informăm că orașul nostru se remarcă prin faptul că se află printre puținele din țară unde media de spațiu verde pe locuitor depășește media europeană. Conform celor mai recente date statistice, în Techirghiol, fiecare locuitor beneficiază de aproximativ 33 de metri pătrați de spațiu verde.

Totuși, angajamentul nostru nu se oprește aici. În ultima perioadă, am încheiat numeroase parteneriate cu organizații non-guvernamentale active la nivel național, care desfășoară ample campanii de plantare de arbori. Acestea transformă terenurile degradate în autentice oaze de verdeață.

Un eveniment semnificativ are loc sâmbătă, 2 decembrie, începând cu ora 09:30. Primăria Techirghiol și Asociația Pădurea Copiilor vă invită să participați la o acțiune de plantare de arbori pe Bulevardul Victoriei. Această inițiativă se înscrie în cadrul celei mai mari campanii de împădurire din țară, „România Plantează pentru Mâine”, sprijinită de OMV Petrom și desfășurată în parteneriat cu 6 organizații neguvernamentale de mediu.

Alăturați-vă nouă în efortul de a crea un mediu în care sustenabilitatea și frumusețea se întâlnesc. Veniți și contribuiți la creșterea numărului de arbori care vor defini viitorul nostru verde!

Prin colaborarea noastră activă, Techirghiol devine nu doar un oraș, ci și o comunitate care se implică și contribuie la frumusețea și durabilitatea mediului înconjurător.

Vă așteptăm cu drag!


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!