Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

În orașul Techirghiol, spiritul sărbătorilor a cuprins fiecare stradă, iar comunitatea și-a unit forțele pentru a crea o atmosferă de vis în preajma Crăciunului. Întâmplările frumoase de dinainte de sărbători ne-au adus bucurie și emoție, iar Techirghiolul strălucește mai mult ca niciodată.

Multumiri cu sincere aprecieri la Secret Santa

Cu un zâmbet larg și inimile pline de recunoștință, colegii din Primăria Techirghiol au marcat sosirea sărbătorilor prin tradiționalul eveniment „Secret Santa”, ocazie cu care, într-un cadru plin de voie bună, fiecare și-a schimbat darurile, mulțumindu-și reciproc pentru eforturile depuse în anul care se încheie.

„Secret Santa este mai mult decât un schimb de cadouri; este o modalitate de a ne arăta recunoștința reciprocă și de a ne uni ca echipă. Munca noastră a adus Techirghiolul în fruntea localităților din județ, iar acest eveniment devine o tradiție frumoasă care întărește legăturile dintre noi. Le mulțumesc tuturor colegilor, le urez sărbători liniștite și un an nou plin de reușite!”, a declarat un membru al echipei.

Mos Craciun, oaspete de onoare în Techirghiol

Orașul nostru a fost binecuvântat cu vizita specială a lui Moș Crăciun, care a făcut o oprire pentru a aduce bucurie și magie celor mai mici locuitori ai Techirghiolului. Grădinițele și clasele pregătitoare au fost invadate de veselia piticilor care au primit cadouri și dulciuri pentru faptele bune făcute în cursul anului.

„Mos Crăciun a venit cu sacul plin de surprize, iar bucuria copiilor a fost de nedescris. Este minunat să vezi cum comunitatea se implică și aduce un strop de magie în viețile celor mici. Acum, așteptăm cu nerăbdare continuarea bucuriei, deoarece Moșul va rămâne în Techirghiol pentru încă o zi, aducând zâmbete și cadouri și celor de la clasele I-VIII și IX-XII”, a menționat un reprezentant al Primăriei.

Orașul Techirghiol strălucește în lumina sărbătorilor, iar comunitatea, unită și plină de bucurie, se pregătește să întâmpine Crăciunul cu inimile deschise și cu gândurile pline de speranță pentru un an nou bogat în reușite și momente memorabile.

Sursa foto: Iulian Constantin Soceanu


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!